Mot Stockholm Marathon

Den här veckan drar träningsprogrammet för Stockholm marathon igång. Enligt programmet var det en vilodag igår. Men eftersom jag måste få andra delar av livet att gå ihop så börjar det redan nu med att pussla för att få in alla pass. Denna vecka finns tid för löpning måndag, onsdag, lördag och söndag. Så trots att det var segt igår när Daniel kom hem drog jag på mig kläderna och kom ut på min runda. 

Passet skulle enligt programmet vara lätta 6 km på 34-35 minuter. Det blev 6,17 km på 35 min 50 sek. Nu har jag nog inte samma fart i kroppen som programmet utgår från. Så det blev kanske inte så lätt som var tanken. Å andra sidan var det inte jättetufft heller. Farten kommer. 

Så nu är jag igång. Fast jag har inget bestämt sällskap till maran än. Så om du ska eller är sugen på att springa, hör av dig!!! 

Dessutom stod det stretch 5-10 minuter i programmet. Och efter det var dags för lucka sju i julkalendern så blev det 7 minuter stretch. 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Löpning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s