Uppdatering av trainer

I fredags uppdaterade vi oss på trainerfronten här hemma. Den förra behövde uppdateras då den skramlade och lät. Den nya ska vara tystare så vi kanske till och men kan köra med sovande barn i rummet bredvid. 

Jag behöver starka ben inför Jönköping. Det är en backig bana. Så i vinter kommer till och jag med cykelträna på trainer. Det ska bli spännande. Tro det eller ej. Men jag har faktiskt aldrig gjort det. Jag har ju haft spinningen. 

Med denna kommer jag bli stark säger Daniel. Haha. Tror ni man måste trampa också? Eller räcker det med att jag sitter på den och kollar film på datorn? Hur som helst planerar jag delta i Wattkampen i år. Det kan bli intressant. 

Jaja denna vecka är det dags att komma igång på allvar. Mer om det imorgon. Sussa sött. Nu ska jag sova. 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Cykel, HIMJkpg2016, Träning, Triathlon och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uppdatering av trainer

  1. Lotta skriver:

    Haha, tror absolut det räcker med att sitta på den och titta på film. Trampa känns överflödigt!! 😀 Du kommer bli grymt stark! Hade så stor nytta av min vinterträning inne. Det bästa med trainer hemma är ju att passen tenderar att bli av oftare än om man ”bara” satsar på spinningpassen, så smidigt och tidseffektivt att bara dra på sig tridräkten och skorna och gå upp. Men sen är det ju så sjukt roligt med gruppassen också, så jag varvade hemmaträningen och spinning. Go, go, go!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s