Nu kör vi

Idag är dagen här då jag börja träna mer fokuserat. Jag släpper mystränandet och påbörjar satsningen mot Jönköping halvironman. Självklart har jag min status och graviditet i åtanke. Något annat vore idiotiskt. Men jag kommer nu sätta igång med mer högintensiv träning. Sakta men säkert ska jag mer målmedvetet öka distanser och träningstid.  Och styrketräningen blir mer fokuserad mot det jag ska göra. Jag släpper Olgapassen nu men tar med mig en hel del av hennes övningar. 

Ett mål är att få så mycket träning som möjligt gjord redan på dagen. Daniel jobbar ju och har inte den möjligheten. Han ska också köra en medeldistans nästa år så vi får pussla så gott vi kan. 

Så dagens pass är redan avklarat. När storebror lämnades på förskolan var jag redan ombytt och hade ätit frukost. Jag tog en powerwalk med barnvagnen på 40 minuter. Fantastiskt väder. Friskt i luften och strålande sol. Massa peppande tankar for genom skallen. Jag är verkligen laddad för detta. 

  
Väl hemma sov lillebror fortfarande. Så det var perfekt att beta av dagens styrkepass i carporten. Ben och rumpa är det som gäller på måndagar. De sista övningarna gjordes inomhus med en liten L sprattlandes bredvid. Jag håller fortfarande lite på att känna på status och vilka vikter jag borde köra med. Och det börjar sätta sig. Benen darrade lite skönt i trappen förut. 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i HIMJkpg2016, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nu kör vi

 1. coyntha skriver:

  Bra jobbat! Ta det lugnt i början! Det kommer att gå så bra! kram

  • Ida skriver:

   Jadå! Jag har tränat lugnt i tre månader nu utan bakslag. Så jag känner att jag kan börja ta i nu. Sakta men säkert. Och öka distanserna sakta. Du är en förebild när det gäller löpningen 🙂

 2. Clara Edvinsson skriver:

  Åh, välkommen till Jönköping i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s