Åh neeej…

Nej nej nej! No no no!  Det har kommit smygande under dagen idag. Det började med att jag kände mig trött. Och kanske borde jag försökt sova på lunchen när båda pojkarna sov. Men jag hade en del annat att fixa med. På eftermiddagen började jag känna mig hängig och lagom till Daniel kom hem började jag känna av halsen. Nu känner jag mig hängig, sliten och som om det är en rejäl förkylning på gång. Hoppas resten av familjen klarar sig bara.

Det här är väl livet som småbarnsförälder. Dagisbaciller som dras hem i tid och otid. Barnen ofta mer motståndskraftiga än vi vuxna. Förra året klarade jag mig ganska bra. Men inte Daniel. Så i år har vi börjat boosta tidigt. Men jag har slarvat. Vi har köpt Holistic Reds, men jag har inte tagit på någon vecka. Dessutom blir ju min sömn rätt kass varje natt nu för tiden. Vågar inte tänka på hur få timmar jag sov i natt. Och middagen igår kväll var inte så bra. Det räckte inte riktigt till mig och jag var bortbjuden så det blev te och mackor. Men idag har jag boostat med bra mat, mycket  vatten och ska sova tidigt.

Håll nu tummarna för att jag vaknar och inte känner mig sämre imorgon. Dock känns det inte så lovande på den fronten.

Hur boostar ni när ni känner att ni har en förkylning på gång?

Höst 2015 343

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Hälsa. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åh neeej…

  1. Märta skriver:

    Tråkigt med förkylning, men det är rätt svårt att komma undan med dagisbarn. Jag fasar redan för kräksjukeperioden :-S

    Jag kör ofta hett vatten med ingefära och pressad citron när jag har förkylningar på gång. Men ärligt talat brukar det sällan ge med sig bara för att jag vilar och dricker sådant, men det är iallafall gott. Alltid något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s