HIM Jönköping 2016

Det är lite så att man skäms vad dåligt bloggen uppdateras. Jag vill ju men det är så mycket annat just nu. Men jag ska ta tag i det. 

I veckan som var öppnade anmälan till det som blir ett av nästa års två mål. Jönköping 70.3. En halvironman. Jönköping har funnits några år men från och med nästa år ingår den officiellt i Ironmanfamiljen. Den andra i Sverige tillsammans med Kalmar. Kalmar är ju dock en fullängd. 

Jag hade väl egentligen bara tänkt ha ett löparår nästa år. Men känslan i Kalmar var för stark. Längtan efter att köra ett triathlon snart igen blev för stor. Och när nyheten om att Jönköping blir en IM-tävling kom, bestämde jag mig. 

Det kommer bli ett träningspussel här hemma fram till juli nästa år. Daniel ska köra Vansbro medeldistans nästa år. Det är en halv ironmandistans och även SM. Den går en vecka innan Jönköping så det blir några hektiska dagar. 

Vi har faktiskt redan gjort en plan som ska hållas fram till årsskiftet. Där har vi planerat in när var och en får sin träningstid. Samtidigt måste familjen få sin tid också. Vi kommer försöka ta så lite hjälp med barnen vi bara kan. Även om barnvakteri alltid är välkommet för de som vill ha egentid med våra barn. Vi kan väl säga så här; barnen kommer få mycket föräldratid även om vi inte kommer vara hemma samtidigt lika mycket som hittills. Men det ska nog gå bra. Vi blir ju båda gladare om vi får uppfylla sådana här önskningar. Och det kommer absolut inte få gå ut över våra två små. De står alltid överst på priolistan. 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till HIM Jönköping 2016

  1. Pingback: Överst på min bucket-list | Ida Johansson

  2. Clara Edvinsson skriver:

    Välkommen till Jönköping i sommar!

  3. Pingback: Tips för att hålla träningsmotivationen uppe | Ida Johansson

  4. Pingback: Mitt 2015 | Ida Johansson

  5. Pingback: Med blicken mot 2016 | Ida Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s