Tacksamhet

Jag vill rikta ett stort tack till alla er tävlande som tagit er tid mitt i er uppladdning och svara på mina frågor. Det har varit jätteroligt och peppande att få läsa era svar. Det enda jag önskar är att jag hunnit få in fler intervjuer. Jag vill önska er ett stort LYCKA TILL imorgon! Jag misstänker att det är en hel del nerver runtomkring nu. Försök att använda dessa till att peppa och bli laddade. Jag hoppas jag ser er alla under loppet och får en chans att heja på er!!! Ni är grymma och starka. Kom ihåg det.

Tack även till ni som har tagit er tid och delat med er av tips inför tävlingen. Jag hoppas att de som ska tävla har läst och fått ut något vettigt av det. Det var tanken. Någon av er ser jag på lördag längs banan. Det ska bli en upplevelse att heja tillsammans med er.

Tack alla ni som har lånat ut era bilder till mig. Många är via NocOut-sidan och då har jag inte koll på fotograf. Men i övrigt har jag försökt fråga alla fotografer.

Jag vill också tacka alla ni som har läst alla inlägg. Den positiva feedback jag fått under dessa två veckor var mycket mer än jag hade förväntat mig. Det känns som om all den tid jag lagt ner varit mödan värd. All kärlek till er! Det är alltid skoj att få kommenarer och feedback oavsett om de är bra eller mindre bra.

Jag har ökat mitt läsarantal extremt under dessa dagar. Jag hoppas många av er hänger kvar framöver också. Det kommer bli mer fokus på kost och träning än familjeliv. Jag vill gärna ha önskemål om vad ni vill läsa om. Vad är intressant???

Tills vidare, TACK ALLA! Imorgon är det en stor dag. Jag kommer lägga min energi på att ha nöjda barn och heja på alla grymma deltagare!!!

Puss och Kram

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Kalmar Tri, Kalmar2015. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s