Tröskellöp och sim

Idag var dag två på min träningsvecka. Trots sina två pass så var gårdagen en skön mjukstart. Idag var det värre. Klockan 10 befann jag mig på Campushallen för att springa 5 km tröskelpass med bästa klubben NocOut. Vi var ett gäng som tänkte försöka ge oss på 25-minutersstrecket. Jag var tveksam till om jag skulle klara det. Men tänkte att jag skulle ge det ett försök. Jag känner om jag inte klarar det och då släpper jag klungan. Jag, Anna, Robban  hittade snabbt rätt tempo och låste fast oss där. Det kändes lätt de 10 första varven. Sedan ökade Anna farten och Robban hade släppt. Jag och en tjej till nötte på ett tag till. Vid 15-20 avverkade varv ville jag bara gå av. Jag såg andra som gjorde det och tänkte att det skulle vara skönt att bara få vila. Men jag bet mig fast. Kopplade på pannbenet och körde på. Jag tappade mer i tempo sista varven. Men jag tog mig i mål. På dryga 26. Inte där jag var innan Vimer. Men helt klart på frammarsch mot de tider jag hade då. Jag var helt slut efteråt. Jag är glad att jag idag hade psyket att lunka vidare när det kändes tungt. För lunka såg det ut som jag gjorde när jag kollade vad Daniel hade filmat efteråt. Det kändes som att det skulle se lättare ut än det gjorde. Jag har en del teknik att jobba tillbaka också inser jag nu.

Efter löpet var det snabb dusch och så lunch på stan med Daniel och ett par NocOut’are till. Sedan körde Daniel ett simpass med dem och jag väntade med Vilmer. När Daniel var klar så var det min tur att simma. 1500 m var passet Daniel hade gjort åt mig idag.

Insim: 200 m crawl + bröst
Teknik: 2*(25m fist, 25m catch up, 25m kli, 25 m fokus teknik)
Huvudpass: 3*200m, 3*100m, 2*50m
Avbad: 100 bröst + rygg

Jag är tacksam för att någon gör pass åt mig. Det blir så mycket roligare då.

Just nu är känslan i kroppen ganska trött. Lite sliten. Träningsvärk på G. Men det är bara att bita ihop och se till att få lite välbehövlig sömn. Natten till idag blev det inte så mycket av den varan. Tack till Daniel som gick upp med Vilmer när han vaknade så jag fick sova lite extra innan löpningen. Imorgon är det dags för 2 timmars spinning. Jag håller i hela passet eftersom min kompanjon Mia är hemma och packar inför två veckors resa till varmare breddgrader. Lyllos henne.20131011-064909.jpg

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Cycle/instruktör, NocOut, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tröskellöp och sim

  1. liltraining skriver:

    Vad du kör, heja dig!!! Nu är du igång! Kul att läsa om din träning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s