Supermåndag de luxe

Igår var det måndag, supermåndag. Trots vissa förändringar i planeringen.

På dagen hade vi fina Maria och hennes vå härliga söner på besök. Maria och jag har bara träffats ett par gånger tidigare. Vi ”lärde känna” varandra på Twitter för omkring 3 år sedan när vi båda var gravida med våra första barn. Vi började läsa varandras bloggar, blev vänner på Facebook och på den vägen är det. I somras var vi båda i Kalmar när Ironman gick och då såg vi till att ses med familjerna en stund. I höstas var Maria i Linköping ett par nätter och då sågs vi med barnen en heldag. Och igår var de här igen. Det är tack vare Maria som jag nu är en del av Bloggar om Hälsa.

  
Det finns vissa personer som det klickar med direkt när man ses. Efter två minuter pratar man om allt mellan himmel och jord som om man kännt varandra länge. Så har det varit de gånger vi ses. Sedan underlättar det säkert att vi är i samma livssituation. Tvåbarnsmammor med barn i samma ålder. Samma brinnande intresse för träning och hälsa. Så igår var en toppendag som gav mycket energi tillsammans med tanker och idéer om framtiden.

Min planerade supermåndag avslutades dock inte som planerat. Det är sportlov här i Linköping och det innebar att det inte var någon crawlkurs igår. Då passade jag på att gå på BodyBalance som Marta håller direkt efter mitt spinningpass. Jag älskar verkligen BodyBalance och skulle gärna få in det i min träning varje vecka. Det är toppen för min rörlighet.

Nu får tiden slår det mig ofta när jag kör pass hur mycket jag älskar att gå på klasser. Jag har varit ifrån det så länge. Jag har fått en ny gnista för det på något sätt. Det är en sådan härlig känsla.

Hur var din måndag? Har du någon träningsform som du tycker är extra rolig för tillfället?

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Supermåndag de luxe

  1. Anna Jansson skriver:

    Härligt besök! Och visst är det fint med personer man bara klickar med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s