Det brinner

En veckas uppehåll har jag haft från träningen.  I måndags kom en förkylning och hälsade på. Ingen jätteförkyling. Men ändå så att träna inte var att tänka på. Inte ont i halsen och ingen feber. Men täppt i näsan, snorig och allmänt hängig.  Och så hostan så klart. Alltid denna jobbiga hosta i samband med mina förkylningar. Spelar ingen roll hur lindrig förkylningen är så ska jag ändå alltid dras med hosta efteråt.

När jag vaknade igår kände jag att det hade vänt. Jag kände mig pigg och nästan lite på G. Så jag vilade igår också och idag kunde jag hålla mitt spinningpass. Jag köde ett backapass med deltagarna. Två långa varierade backar med korta intervaller emellan. Eftersom jag varit sjuk så fokuserade jag på styrkelåtarna. Lät benen jobba tungt. Men på de pulshöjande låtarna höll jag igen. Fokuserade på att peppa alla grymma deltagare att ge sitt yttersta istället. Så det var inte mitt jobbigaste pass genom tiderna för egen del. Men det var riktigt roligt att instruera idag. Dels för att det var en del kändisar bland deltagarna. Dels för att det riktigt skönt och roligt att vara igång igen.

När jag satt där idag och såg hur de slet med sina 30-30-intervaller kom känslan över mig. Hur roligt det är att insturera. Jag älskar det verkligen. Känslan av att peppa, leda, guida och inspirera. Att hitta den perfekta spinninglåten som man bara vill ha i varenda spinningpass resten av livet (kanske inte riktigt så). Jag skulle vilja ha tiden att göra det så mycket mer. Inte bara spinning. Det finns så mycket mer jag skulle vilja göras. Utvecklas inom träningsbranschen. Få mer kunskap att föra vidare till människor som vill ha den. Jag känner verkligen hur hjärtat och själen brinner för detta. Så att det känns i varenda cell i kroppen. Jag längtar och blir otålig av alla möjligheter som finns. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Samtidigt har jag ett roligt och utmanande arbete som jag inte gärna släpper hur som helst heller. Frågan är hur jag ska kombinera det i framtiden.

Känner ni så här för något?

  

De här benen fick jobba lite idag. 

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det brinner

  1. Minna skriver:

    Vilka mysiga byxor!! Färgen va unik och härlig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s