Elnas tio

Elna skrev det här inlägget om vad hon älskar, saknar, önskar sig. Härlig läsning och jag kunde inte låta bli att inspireras av hennes lista. Så här kära läsare kommer min…

Jag älskar mitt liv med min fina familj. Även om allt går i ett och jag ständigt har en känsla av att inte riktigt hinna med, så älskar jag tiden med sambon och barnen.

Jag saknar spinninginstruerandet. Jag älskar att peppa och få deltagarna att utmana sig själva.

Jag tycker så mycket om löpningen. När jag inte kan springa så saknar jag den så jag blir galen. Tur att jag just nu kan springa…

Jag brukar ge bort till välgörenhet på julen. Idag packade jag till exempel ner några pocketböcker i ett vadderat kuvert. Det ska skickas till en vän som samlar in julkpappar till ensamma.

Jag önskar mig en tempocykel. Vill ha en inför Jönköping Ironman 70.3 i juli. Vi får se hur prioriterad den utgiften är efter nyår. 🙂

Jag behöver mer tid att beta av en massa saker här hemma. Jag behöver känna att jag ligger i fas med alla punkter på saker som ska göras. En lätt stresskänsla börjar infinna sig och jag kan inte göra något åt det. Jag sitter knappt i soffan och varvar ner på kvällarna längre. Men det måste bli bättre. Det måste det.

Jag fick en ny spännande möjlighet till kommande utmaningar igår. Mer om den kommer senare. Jag vill att allt ska bli klart först bara.

Jag blir glad av  ett bra träningspass, en fika med en fin vän, middag med sambon, mys med mina prinsar, en bra bok, god mat och att lyckas med ett uppsatt mål. Och en massa andra saker.

Jag längtar efter ett lånpass löpning i ett vintervitt Tinnerö med trevligt sällskap.

Jag mår bäst när vardagspusslet flyter på så bra att jag får till ordentligt med träning. Inte alltid det gör det. Men det handlar väl om prioriteringar också.

Vad har du för tankar? Hur ser din lista ut? Dela gärna med dig!!!

IMG_6146

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Elnas tio

  1. Malin skriver:

    Vilken bra lista! Nästan värd att norpa ju! 🙂

  2. Ja oh den där tiden!! Vem bestämde att en dag ”endast” ska vara 24 timmar haha. Den sista punkten, jisses vad vi är lika!

  3. Clara Edvinsson skriver:

    Jag önskar mig också en tempocykel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s