Drömmer mig bort i ett hav av guld

Inte mycket träning ännu. Hostan sitter i. Drygt och irriterande. Men jag känner mig rätt pigg ändå. Tillbringar tiden med mina fina pojkar samtidigt som jag försöker beta av lite saker här hemma. 

Varje eftermiddag tar jag med mig pojkarna ut. Den lilla för att sova. Den stora för att rasta den lilla rastlösa kroppen. Det är mycket spring i de där små benen. Varje gång vi går förbi familjen L’s hus fylls jag av någon slags stämning. De har ett gyllene självlysande träd utanför sitt köksfönster. Nästa lite magiskt. 

  V älskar att stå där bland grenarna och ljusen. Tänk att kunna sitta tidigt en mörk morgon med en kopp te i handen vid köksfönstret. Kanske en lussebulle till. Fortfarande i pyjamas och med raggsockor och en stor stickad tröja. Sakta låta kropp och själ vakna till liv. Fundera över den kommande dagen. Och låta sig drömma bort i ett hav av ljus och gyllene gula löv. 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s