Sjukstuga

Den här helgen har mest handlat om överlevnad känns det som. Jag med ond hals och en hosta som orsakat huvudvärk och träningsvärk i hela överkroppen. Lägg till en förkyld lillebror på det. Han har bara kunnat sova i famnen på nätterna senaste dagarna. Och inte får man ligga ner heller. Det innebar en i princip sömnlös natt sittandes i soffan mellan fredag och lördag, kanske 3 timmar totalt. Natten till idag tillbringades också i soffan men jag fick slumra till någon timma åt gången i alla fall. Plus att D och jag kommit överrens om att dela på natten om det behövdes. Nu kunde lilleman sova i egen säng några timmar på morgonen och Daniel gick upp med storebror istället. Så jag fick sova lite extra. Trots att jag fortfarande är förkyld och trött så känner jag mig ändå relativt pigg. Jag har varit ute en timma och busat bland löven med storebror medan lillebror sov i vagnen. Man blir liksom tacksam för det lilla. 

Igår tog vi oss ut ett par timmar. Vi tände ljus på kyrkogården och handlade lite. Vi gjorde riktigt god mat igår kväll. Ett recept som ett par vänner fått via Linas matkasse. Rosmarindoftande järpar med tzatziki och libabröd. Jag ser fram emot resterna på lunchen. Recept kommer senare.  

 

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s