Sammanfattning oktober

Träningsmässigt blev oktober månaden då jag på allvar kom igång med min träning inför nästa års mål. Vi skapade en planering som skulle funka för både mig och sambon. Vi har tränat efter den några veckor och med ett par justeringar funkar den helt ok. Jag har börjat bygga distans på löpningen. Behöver komma upp i lite längre distanser för att vara redo för maraprogrammet som börjar i början av december. Oktober var också månaden då jag gjorde nypremiär på onsdagsintervallerna. Galet jobbigt. Men skoj och nödvändigt. Jag har också gjort trainerpremiär en trappa upp. Lär ska bli några timmar där i vinter. 

Månaden avslutas nu dock med förkylningsmisär. Inte det minsta skoj men inget att göra något åt när man har en tvååring på dagis. 

Men vi blickar framåt. Nya tag. Tankarna inför november får ett eget inlägg. Hur var er oktober? Hållit er friska?

   
   

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sammanfattning oktober

  1. Matsdotter skriver:

    Mitt oktober var toppen, årets bästa månad! 🙂 Nu laddar jag för mys i novembermörket och att få till utomhusträning när det fortfarande är ljust ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s