Förändringens tid är snart här…

Tankarna snurrar. Fullt med planer och idéer. Det är liksom dags att förnya och förbättra bloggen. Jag har tänkt på det länge, men de senaste veckorna har jag fått motivationen till det. Men det är mycket att fundera på och ibland vet jag inte i vilken ände jag ska börja. Men jag har börjat. Så håll koll ska ni får se framöver om det kanske kan hända något.

Nu behöver jag er hjälp av er med en sak. Vad vill ni läsa? Jag har en hel del på lut, men jag vill ändå veta vad ni vill läsa om. Mer träning? Maten kanske? Vardagspusslet? Kommentera gärna här nedan så har jag det sparat framöver.

Hoppas ni har en bra torsdagskväll. Jag är fortfarande snorig och seg. Blir tidigt i säng idag. Och så hoppas jag på en natt med bra sömn. Drömmer mig tillbaka till sommarens turer med båten i stugan.

Höst 2015 080

 

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Förändringens tid är snart här…

 1. leppala skriver:

  Det är väl inte jag som läsare som ska bestämma… Det är din blog Ida 🙂

  • Ida skriver:

   Det är alltid bra med inspiration. Jag kommer aldrig sluta blogga om det jag brinner för. Men som sagt inspiration behöver vi alla ibland.

 2. Märta skriver:

  Jag gillar träning- & vardagspussel-bloggar, förmodligen för att det är det man själv kämpar med, att få ihop alla bitarna i vardagen. Att läsa om hur andra får ihop det där är ofta inspirerande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s