Kvällen som kom av sig

Dagen igår rullade på bra. Veckohandlade på förmiddagen som varje torsdag. Eftersom natten varit bra behövdes ingen sömn på lunchen. Skruvade ihop en stol till storebror och röjde lite. Efter mellis gick vi ut för frisk luft och lek. Planen var att köra core efter att barnen somnat. Och börja röja inför fredagens städning. Även blogga och vika tvätt. Men lillebror är inne i någon slags utvecklingsfas tror jag. Sover oroligt och ville absolut vara kvar i famnen hela kvällen. Halvsovandes men extremt gosig. Så jag passade på att sitta och njuta av min minsta son. Rätt som det är sover han aldrig i min famn längre. 

Så inget blev gjort. Kvällen liksom försvann i soffan. Mitt blogginlägg med listan från Sara ligger fortfarande halvklart och kroppen fick en oplanerad vilodag. Inte hela världen. Men liksom inte enligt plan bara. Lillkillen sov gott i sin säng ett par timmar men nu sitter jag här igen, mitt i natten, och lyssnar på andetagen från sovande sambo bredvid och son i famnen. Funderar på hur jag ska lyckas få sova lite till. Sömnen som är så viktig för mig och att orka med dagen. Vi får se helt enkelt. 

Hoppas ni alla andra sover gott nu! 

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s