Uteblivet pass

Som jag redan skrivit om har jag och Daniel gjort upp en träningsplan för våra veckor. Vi har våra träningstider. Viktigt för att det ska bli av. Men som småbarnsförälder finns det andra saker som tar tid också. 

Min träning på torsdagar ska avklaras dagtid. På kvällen simmar Daniel. Och när barnen somnar finns inga garantier att jag orkar träna. Igår lyckades jag ta mig ut på ett intervallpass i kvarteret. Men det är inte att räkna med varje gång. Torsdagspasset är just nu powerwalk med barnvagn och sedan styrka överkropp och core.

Idag fick andra saker i livet komma föra träningen. Jag var iväg till sjukhuset med Ludvig på en undersökning den tiden jag brukar träna. Lunchen sov faktiskt båda pojkarna samtidigt vilket inte händer. Men då behövde jag också sova. Alldeles för få timmars sömn inatt. Sömnen är viktig för att jag ska fungera. 

Men målet är att ta igen passet imorgon eller kanske lördag. Alla pass ska betas av varje vecka om det går. Fokus och målmedvetenhet. Disciplin och planering. 

Jag ler fortfarande när jag ser de magiskt fina blommorna jag fick av sambon för två veckor sedan. Älskar överraskningar.   

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Familj, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s