Kalmarmagi

Vi har landat i Kalmar. Tidigare idag svängde vi återigen in på Ängöleden för att tillbringa en helg i full triathlonanda. Jag har idag träffat härliga Maria och hennes härliga familj. Vi har aldrig träffats förut och fått kontakt via sociala medier. Vissa klickar man med direkt. Andra inte. Det här var ett positivt möte!!!

Hela Kalmar andas triathlon. Alla pratar Ironman. Magin finns mitt ibland oss. Man ser klubbkläder, Ironmanryggsäckar och armband överallt. Människor joggar, cyklar och simmar. Det liksom bubblar av förväntan och nervositet. Men än är det två dagar kvar. Idag hämtar de flesta ut sitt startkit och går på preracemötet. 

Jag och Daniel går här och avundas alla. Vi vill också. Båda två. Det liksom suger i IM-tarmen. Jag vill bara beställa en cool tempocykel och anmäla mig till nästa år när vi kommer hem. Nästan. Jag vet vilken tid det tar. Tid från familj och barn. Jag är inte beredd att lägga ner den tiden nu när de är så små. Men jag vill ändå. Tänk om någon kunde se till att jag hade detta som mitt jobb 🙂

Men ändå kan jag inte annat är känna pirret i magen och veta att ikväll i växlingsområdet är det lugnet före stormen… 

   

  

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Kalmar Tri, Kalmar2015, NocOut. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kalmarmagi

  1. Maria skriver:

    Ja det verkligen supertrevligt att äntligen ses!! Hoppas det blir av snart igen, om inte ikväll 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s