ECO Kitchen

Det finns mycket man bör och inte bör göra. Saker man ska undvika för hälsans eller säkerhetens skull. Det var ett tag sedan vi slutade använda stekpannor med teflonbeläggning och liknande. Vi har kört med gjutjärnspannor. Men det är inte alltid vi är helt nöjda med resultatet av att steka i dem. Till exempel så fastnar kyckling och ägg hela tiden. Vi vill inte ösa i fett heller. Däremot är gjutjärn perfekt till långkok, grytor, köttfärssåser osv.

Därför testar vi nu OBH Nordicas serie ECO Kitchen. Det är en serie med keramisk beläggning av 100% naturmaterial. Vi har köpt en till att börja med. Är vi nöjda med den blir det en i mindre storlek också. Jag återkommer med recension.

18623

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Hälsa, Kost. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s