Nu har jag smugit igång kroppen igen…

Med en kropp som inte orkar hålla igång som den brukar får man tänka om. Jag har sänkt kraven och lyssnar extra mycket på kroppen när jag är gravid. Jag pressar mig inte när det inte känns bra och jag vilar när jag känner att jag behöver det. Det har med andra ord blivit en hel del vila den senaste tiden.

Men det känns som om det har börjat vända lite. Illamåendet är borta sedan några veckor. Tröttheten hänger i men är inte lika förlamande längre. En bidragande orsak tror jag är att V sover bättre på nätterna. Han vaknar inte mitt i natten lika ofta och behöver sövas om.

Jag har därför bestämt mig för att denna vecka försöka få igång kroppen igen. Tanken är att starta med vardagsmotionen. Jag ska göra något varje dag där jag rör på mig. Det har gått bra så här långt.

Måndag: Promenad ett varv i spåret med D och V.
Tisdag: Cykel till och från jobbet, med lämning av V på vägen.
Onsdag: Cykel till och från förskolan för att lämna V.
Torsdag: Promenad till förskolan med V i nysön. Mysigt och skönt. Snöskottning på dagen. Och lite styrka på kvällen. (nu har jag skrivit det så nu måste det bli av också)

På söndag utvärderar jag veckan och kroppen. Kanske lägger jag på lite nästa vecka. Kanske vågar testa kroppen på gymmet. Det vore underbart.

 

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Gravid, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu har jag smugit igång kroppen igen…

  1. coyntha skriver:

    Hej! Nä men! Jag hade missat du var gravid igen! Grattis!!
    Jag är fortfarande imponerad över din prestation på IM!!
    Ha en fin fin dag!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s