Trikväll igår

Igår kväll hade bästa  klubben triathlonkväll. Jag var tillfrågad om jag kunde ställa upp på en frågestund. Jag tvekade ett tag. Vad har jag att tillföra en frågstund om triathlon. Jag har bara gjort två sprint. Jag är visserligen anmäld till en Ironman. Men jag har ju inte direkt superkoll på triathlon och hur man lägger upp träningen osv. Men tydligen tyckte man att jag hade något att bidra med i alla fall.

Jag fick en rad frågor som fick mig att tänka till lite. Det var nyttigt för mig också att behöva svara på dessa.  Jag fick tänka efter och fick på så vis en annan blick på det jag gör. Jag kom också att tänka på att många av er kanske också funderar på dessa frågor. Alla ni var ju inte där igår. Därför tänkte jag besvara dem här på bloggen också. En i taget här framöver. Så håll lite koll.

Joachim Willén från Motala triathlongymnasium var där och pratade om träningsupplägg bland annat. Jag har ju inte alls haft den vår jag hade tänkt mig. Men jag blev peppad av mycket av det han sade. Jag ska försöka strukturera upp träningen de sista månaderna nu. Jag har ju egentligen strukturen i huvudet. Men jag ska försöka få ner den på papper också. Tiden går fort och snart är det ju dags.

Så jag är taggad!!! Igen!!! Så nu får halsen hålla sig bra och alla andra krämpor och sjukdomar borta. För nu vill jag ha lite flyt och kontinuitet i träningen!!!

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s