Tack för pepp och uppmuntande ord!!!

Jag får nu för tiden ganska ofta höra ord som att jag inspirerar. Att folk är imponerade över det jag gör. Jag blir ofta lite förvånad men tacksam över de orden. Jag kan ibland känna att jag inte är värd dem. Att folk tror att jag tränar mer än jag gör och är bättre än jag är. Jag får inte alls till så många långpass som jag behöver. Tränar inte alls så mycket som jag skulle vilja med tanke på att jag ska göra en Ironman om 3 månader.

På ett sätt känner jag kanske inte att jag ligger extremt mycket efter heller. Är helt klart med i matchen. Men jag hade kanske tänkt mig att jag skulle ha lite längre distanser och mer träning i benen vid det här laget.

Men vet ni? Det är bara att gilla läget. Hela min vår har kantats av att jag fått ont i halsen varannan helg. Inte jätteförkyld. Det har gått över på några dagar. Men avbrott i kontinuiteten påverkar ändå träningen. En fördel med det är kanske att jag inte har kännt några tendenser till skador eller liknande. Jag känner mig pigg och sugen på att träna mest hela tiden. Dessutom har jag ju numera har en liten son gör att jag vill minimera tiden jag är hemifrån. Vilken är en svår balansgång som inte alltid går hand i hand med att träna inför en Ironman.

Så vet ni. Trots att jag egentligen känner att jag borde träna mer. Att jag ibland nästan skäms för det beröm som folk framför. Trots att jag vill så mycket mer och är lite besviken på mig själv vissa dagar, så tänker jag ta åt mig. Jag jobbar halvtid, hemma halvtid med Vilmer, engagerad i andra saker och ett hem att sköta i alla fall delar av. Jag låter inte min motivation påverkas av diverse halskrämpor och förkylningar. Jag är fasiken bra som ändå antar utmaningen att försöka klara en Ironman drygt ett år efter att jag fått barn. Och om jag kan inspiera och motivera andra människor ska jag fasiken njuta av det. Vara glad över ord som ger mig energi och motivation. Det är peppande ska ni veta!!! Ni är underbara!!!

20131022-080648.jpg

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i IM2014, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s