FÖRLÅT och TACK

I söndags gjorde jag något som gav mig ångest och irritation över mig själv. Jag hade tagit fel på vecka och trodde att sommarschemat på Campushallen började förra veckan och inte denna. Således trodde jag inte att jag hade något spinningpass i söndags. Därför fick jag lite smått panik i söndags när jag slog på telefonen på Arlanda efter landning att jag hade missat samtal från gymmet. Jag hade missat mitt pass. Jag hade missat att skaffa vikarie. Jag som brukar ha koll på allt.

Det är i mina ögon nästan helt oförlåtligt att göra detta. Att missa en så viktig sak. Där stod deltagare och väntade på att jag skulle komma och hålla pass och så har jag missat det. Jag skäms. Massor!!! Helt oförlåtligt och riktigt illa. Jag tänker inte komma med en massa dåliga ursäkter. Den som är dålig är jag, och enbart jag, som inte hade bättre koll.

Så nu vill jag be alla som blev drabbade JÄTTEMYCKET om ursäkt! Jag vill dessutom tacka Sofia Gutå som turligt nog stod i repan den kvällen och som hoppade in och körde passet så att deltagarna inte behövde gå hem allt för besvikna. Du är en ängel!!!

Detta kommer inte hända igen. Jag kommer dubbelkolla, TRIPPELKOLLA nästa gång!!!

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Cycle/instruktör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s