Spinna för välgörenhet

Vet ni… det är inte för sent än. Nästa lördag anordnas Spin of Hope runt om i landet. Jag är med och styr upp ett gäng som ska cykla på Campushallen via ett samarbete mellan Campushallen och NocOut. Och DU är varmt välkommen att cykla med oss. Vi kommer lotta ut priser bland deltagarna.

Vi kommer nog inte ha alla cyklar upptagna. Men vi var ute sent och vi tar det som ett år att komma in i det. Jag hoppas ändå att alla som kommer dit och cyklar kommer få det roligt. Det är för en bra sak och det är fantastiskt vad människor ställer upp runt om i landet.

Om du vill cykla kan du antingen dra ihop ett gäng och boka en cykel via Spin of Hopes hemsida. Om du inte kan dra ihop ett helt lag kan du anmäla dig till någon av NocOut’s cyklar via denna länk. Vi vill väldigt gärna att så många cyklar som möjligt fylls. Så tveka inte att anmäla er, oavsett om ni är medlemmar i klubben eller inte. ??????????

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Spin of Hope. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s