Misärvecka utan att vara riktigt sjuk

Den här veckan har varit misär. Nästan ingen träning alls. Veckan inleddes med måndagen som planerad vilodag. Inga konstigheter alls. Sen på tisdagen började allt med att jag kände mig allmänt trött. Eller snarare zombietrött. Konstig känsla i kroppen. Jag valde att lyssna på kroppen och ta en extra vilodag. På onsdagen hade jag lite kli i halsen, men inte så mycket. Valde att vila igen för att förhindra att något bröt ut. På torsdagen var jag piggare igen och körde lite styrka hemma. Fredagen var helt ok men jag vilade ändå.

Igår morse gav jag mig ut på en kortare löptur. Det kändes bra. Förutom att jag fick håll, trots att jag inte ätit frukost innan, så kändes det lätt och bra i kroppen. Ingen mer träning igår, men jag planerade för både långpass löpning och spinning idag.

Så vaknar jag med stel och öm kropp och lite kli i halsen. Ingen bra känsla alls. Så jag ställer in både spinning (om jag får vikarie) och löpning idag. Försöker boosta kroppen med vila, extra sömn och bra mat. Hoppas att jag kan piggna till så att nästa vecka blir en bra vecka igen. Detta är frustrerande!!!

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Hälsa, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s