Löpning på löpningens dag

Igår var tanken att jag skulle springa 7 km. Vilket var lördagspasset på maraprogrammet denna vecka. Men eftersom jag ska få in lite annat under veckorna blir det ibland till att planera om. Så vagnlöpning med Anna innan babysimmet var planen. Så blir Vilmer förkyld. Snorig och hostig och lite sömn för mamman på natten gjorde att jag ställde in det. Jag tog en vilodag och planerade om lördagen istället. 3 planerade timmar spinning blev 1,5 timmar. Första delen av NocOut-passet som jag höll i själv. Sedan lämnade jag passet och Urban tog över. Efter att kollat läget på hemmafronten fick jag klartecken för att köra ett bricklöp på löpband.

7 kilometer betades av i ett för mig bra tempo. Ett stort minus dock. Jag gillar verkligen inte att springa på löpband. Jag tycker bara det är tungsprunget. Stumt för benen. Tråkigt. Mentalt omotiverande. Nästa gång är det jag som tar med långtights, tröja, vantar och mössa och går ut och springer istället. Mycket mycket bättre!!! Ute i friska luften. Men jag fick ihop mina 7 kilometrar i alla fall.

Och tack vare vilodagen idag så känner jag faktiskt att kroppen är ganska pigg. Det bådar gott inför morgondagens långlöpning. 20 kilometrar är planen. Och så det vanliga spinningpasset på kvällen. Denna vecka kommer kunna sammanfattas som en bra träningsvecka för min del.

Visste ni förresten att det var löpningens dag idag? Var ni ute och sprang?

ida

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i NocOut, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s