Avboka passen i tid

Idag var det dags att hålla spinningpass igen. 60 minuter pulsspinning. Nästan fullsatt sal. Grymma deltagare som körde fullt ös. Det är alltid roligt att få höra efter passet att det var bra. Idag fick jag höra att jag peppar bra, men att jag ska tänka på mickvolymen när jag peppar under intervallerna. Då tar jag nog i lite extra. Det är fantastiskt att deltagarna vågar ge mig sådan feedback också. Det hjälper mig att bli ännu bättre.

En sak som jag funderar över är varför det igår var 18 reserver på passet, imorse 15 reserver och så vid passtart ändå 5 cyklar lediga. Visst det kan ju faktiskt vara så att vissa får förhinder i sista sekund och avbokar sent. Men det känns ändå som att det borde vara undantagsfall att det blir så sent att ingen reserv hinner komma.

Så ni som läser detta. Tänk på att boka av er i tid om ni vet att ni inte kan komma. Det är så mycket roligare för både instruktörer och deltagare om så många som möjligt kan komma på passen!!!

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Cycle/instruktör, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s