Mitt 2013

2013 är snart till ända och snart kommer bloggvärlden svämmas över av sammanställning för det gågna året. Bloggare kommer presentera sina tankar inför det kommande 2014. Jag känner att jag kan göra detta redan nu, så varför inte vara lite före alla andra.

Mitt 2013

  • Av förklarliga skäl har 2013 varit något av ett mellanår när det gäller träning. Jag har inte alls tränat som jag brukar. Första 6 månaderna var jag gravid. Sedan var det några månaders återhämtning efter graviditet och förlossning. Jag har nu smugit igång med träningen igen. Jag ökar sakta antalet träningsminutrar, distanser och intensitet. Kroppen känns fantastisk och jag njuter av att vara igång.
  • Samtidigt har detta år fått mig att inse hur fantastisk kroppen är. Jag har lärt känna min kropp på ett helt annat sätt. Jag har varit lyckligt lottad när det gäller att slippa krämpor och att lyckas komma igång med träningen på ett smart och bra sätt. Inga bakslag än så länge i alla fall.
  • På instruktörsfronten inledde jag året i en utbildning i Core och Stark Mamma (tror det var på denna sida årsskiftet i alla fall). Jag känner också att jag har utvecklats som instruktör över lag. Mycket har satt sig i ryggmärgen och flyter på nu. Jag har instuerat ett pass efter Vilmer kom och jag älskar det verkligen.
  • Om 2013 träningsmässigt varit ett mellanår, så har det på familjefronten varit det bästa året någonsin. Daniel och jag fick efter en hel del kämpande vårt efterlängtade mirakel. Vilmer kom i början av juli och nu är han vår lilla solstråle som ljusar upp vår tillvaro. För mig har upplevelsen med att få barn varit något som kommer bli svårt att slå. Det är magiskt, fantastisk och omtummlande.
  • Jobbmässigt har det rullat på. Fram tills Vilmer kom. Jag trivs med mitt jobb som jag har vid sidan av att vara hemma med Vilmer. Nu njuter jag av heltidsjobbet som mamma.
  • Socialt har jag främst skapat nya kontakter som har med Vilmer att göra. Andra mammor som vi hänger en hel del med. Vissa kanske bara nu under föräldraledigheten. Men det känns som att några kommer hänga med längre än så.

Mycket annat har också skett under 2013. Jag har varit i Paris och hejat på sambon och klubbkompisar som sprang Paris marathon. Flera vänner har fått barn och några har bebisar i magen. Inga bröllop i år men nästa år blir det flera.

Sammanfattningsvis kan jag blicka tillbaka på ett helt fantastiskt år. Jag fick en son. Är igång med träningen. Har en fantastisk sambo och underbar familj. Vänner som ger energi. Jag ser fram emot framtiden med förväntan och spänning. 2014 kommer bli grymt. En stor utmaning väntar. Den ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning.20130731-163421.jpg

 

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Cycle/instruktör, Familj, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s