Sövde Halv Ironman

Idag har det varit tävlingsdag. Sövde halv Ironman. Jag och Lotta supportade när Daniel och Mattias kämpade runt. Även ytterligare 3 klubbkompisar och David från Malmö hade vi att heja på.

Både Daniel och Mattias hade som mål att gå under fem timmar. Daniel var mer tveksam på att klara det än Mattias. Under loppet kändes det som att Mattias skulle komma in på 5 timmar och Daniel på 5 h 15 min. Löpningen var kantad av håll och tunga ben för grabbarna. Men vi hejade flitigt och Mattias gled in på suveränt dryga 4 h 41 min. Daniel sprang efter minutiös tidscoachning sista kilometrarna in på dryga 4 h 57 min. Båda nöjda och glada efter en dag där vädret var kanon för en tävlingsdag.

För övriga klubbkompisar gick det bra. Calle var snabbast på 4 h 32 min. Anna P kom tvåa i damklassen och Uni susade in på fina 5 h 34 min efter ett pers på halvmaran. En grym NocOut-dag helt enkelt.

Lotta och jag hejade och supportade. Vi sprang runt för att få motion. Benen var ganska tunga efter gårdagens cykel.

Dagen har andats endorfiner, prestationer och energi. Jag blir laddad att träna mer. Jag vill också va i form och susa fram på cykel och forsa fram i vattnet som en fisk. Men jag har nog en bit kvar till den känslan. Det är bara att ta tag i träningen och köra på.

Vi har haft en toppendag idag. Och ett par härliga dagar hos Lottas syster Tina, hennes Jens och deras supersöta barn. Tack för fantastisk mat och härligt mottagande. Nu har vi styrt kosan mot Mattias mamma utanför Falkenberg. Här möttes vi av ytterligare en fantastisk middag.

20120715-230847.jpg

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Det här inlägget postades i Allmänt, Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sövde Halv Ironman

  1. Ping: Semestertripp med träning | Mitt Aktiva Liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s