Träningsstrumpor och sport-BH

Med den träningsmängd som avverkas här hemma känns det alltid som om alla träningsstrumpor och sport-BH ligger i tvätten. Dags att fylla på garderoben kanske. Men vad ska jag köpa? Av de jag har i idag är mina favoriter dessa från Gococo (bilden ihopkomponerad av bilder från Gococos hemsida)

Dock är de rosa lite för tjocka för att använda nu när det är varmare ute. Någon som har testat Gococos Light Sport eller No Show Cirkulation? Är de tunna och bra? Har ni andra förslag på bra och sköna träningsstrumpor? Tunna är viktiga nu i värmen. Lite sömmar och bra passform.

När det kommer till sport-BH har jag 5 st i samma modell från Casall. Jag gillar dem och tycker det är skoj att de finns i olika färger. Smidigt att hitta en modell som passar, men kanske lite tråkigt. Har ni några tips på förmyelse? Bra stöd måste de ha. (Bilden från Casalls hemsida)

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Träningsstrumpor och sport-BH

  1. Cissi skriver:

    Jag vann en från Pierre Robert som har blivit en klar favorit och inköpt i två färger till.

  2. Jag har en sport-bh från Swegmark som jag är supernöjd med. Bra stöd och fin kvalitet trots att jag tvättat den otaliga gånger.

  3. Jag har No show och gillarv dem skarpt. Min favorit sport-bh för löpning är en från NIKE som ser ut som en vanlig bh fast lite ”rejälare”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s