Söndagstempo

Idag har vi hunnit med en del. Efter frukost bestående av ägg och smoothie så åkte vi runt och kollade in möbler. Der blev inte så mycket handlat men vi har rekat en del iaf.

Efter det var vi hos Cissi med familj och fick nybakade bullar. Riktigt gott. Väl hemma igen gjorde jag en sats müsli till veckan. Denna gång smaksatt med kokos, hasselnötter och torkad papaya tillsammans med den vanliga basen. Sen hann jag iväg till maxi och blomsterlandet. Väl hemma igen fixade jag mat och packade upp ett gäng kartonger. Vi har lite kvar. Med det börjar faktiskt sina.

Efter det fick D med mig ut på en joggingtur. Efter en katastrofal träningsvecka blev det ändå ett ok avslut. Jag vet inte vad det är med mig. Jag har varit konstant trött veckan som varit. Veckan som kommer heter taktiken morgonträning. Får se om det går bättre då!

Om Ida

Jag är en tjej på 36 år som alltid är i farten. Jag älskar när det händer saker omkring mig och jag bidrar gärna till att det händer... Träning är en av mina passioner i livet. Målet just nu är att genomföra Kalmar Ironman i Augusti.
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Huset, Kost, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndagstempo

  1. Nina skriver:

    Mmm, jag brukade göra egen müsli innan, nu har jag nog förätit mig på det, för det var länge sedan den syntes till. Jag tror på en kombo av müsli, den där rabarberpurén och kanske turkisk yoghurt eller kesella vanilj, varvat som en trifle, till nyttigare efterrätt eller helgfrukost!

    • Ida skriver:

      Ja det går i vågor för mig. Men sambon äter det glatt nästan varje morgon i veckan och ibland på kvällen också. Försöker variera smaksättningen dock 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s